TIPS

#TIP: IN DRIE STAPPEN EEN PLANNING

Al je voorspelbare content kun je inplannen. Echt niet moeilijk. Je moet er wel even tijd voor maken.

#TIP: AVG-PROOF

sociale media AVG proof

Helemaal klaar met de AVG? Figuurlijk gesproken misschien wel? Er mag zoveel niet. Maar er kan ook zoveel wél! Met onze tips zet je de AVG slim in. #gewoondoen

 

#TIP: HASHTAGS

Zorg dat je bericht gevonden wordt!

Zet hashtags slim in zodat je posts en tweets niet ongezien verdwijnen.
Met relevante hashtags maak je je post goed vindbaar voor wie op zoek is naar precies die informatie.

Zo geef je je bericht extra waarde. #tip

#TIP: KNOWHOW

Verdiep je in de interesses van je klanten. Wat willen ze echt weten? Vast niet dat jij de beste bent. Wél hoe ze hun probleem moeten oplossen. Geef ze die knowhow!

Zeker op LinkedIn, maar uiteindelijk ook op Facebook branden veel mensen van nieuwsgierigheid. Zorg dat je goed in beeld komt bij je doelgroep met handige weetjes, slimme oplossingen en praktische tips. Kennis delen geeft je credits en vergroot je zichtbaarheid. De kans dat bezoekers je post gaan delen neemt toe, dan kom je dus echt goed in beeld. #gewoondoen!

#TIP: COLLEGA

collega in de spotlights

Jullie mensen zijn jullie bedrijf - zet ze dan ook gerust eens in de spotlights. Die ene collega met dat topidee. Of de nieuwe medewerker klantenservice: mooie kans om jullie persoonlijke aanpak uit te stralen. Vraag natuurlijk wel of die collega dat wil - grote kans dat hij best wil meewerken om zijn bedrijf goed op de kaart te zetten. #communicatievoordoeners #tip

#TIP: POST-ITS

tip: post-its

Als je geregeld door je contentbril kijkt dan verzamel je steeds weer nieuwe verhaalhaakjes.

En die kun je weer gebruiken voor je online communicatie. Elk haakje leent zich voor een nieuwe post. Je kunt ze wel snel zien, maar je bent dat topidee vaak ook zo weer kwijt. Heel frustrerend, weten wij uit eigen ervaring. 🙁

Hoe handig is het dan om een notititieblokje bij je te hebben. Je zult zien dat je steeds makkelijker content verzamelt. Sterker nog: dat het steeds leuker wordt. Op een gegeven moment weet je niet beter of de ideeën komen op je af. En dan heb je ze zo genoteerd om ze later uit te werken. Over efficiency gesproken ... Wij zeggen #gewoondoen!

#TIP: INHAKERS

Vind jij het lastig om steeds weer iets te bedenken om te posten? Aanhaken bij actuele gebeurtenissen of grote events kan uitkomst bieden. We hebben al die inhakers van 2018 per maand voor je op een rijtje gezet.

Elke maand wemelt van de bijzondere dagen en grote events. Zeker weten dat er iets bij zit waar jij op mee kunt liften. Wil je voor elke maand onze inhaakkalender ontvangen? Simpel: vul je mailadres dan hier in. We sturen je dan steeds gratis het overzicht voor de komende maand. Plus onze maandelijkse nieuwsbrief vol tips & inspiratie - want online communicatie is meer dan een inhaakkalender volgen.

#gewoondoen!

#TIP: DO'S & DON'TS

Ken jij de sociale media etiquette? Je kunt de plank heel erg mis slaan natuurlijk. Maar wat is wel slim om te doen, en wat kun je beter achterwege laten? Heb jij alle do's en don'ts op een rijtje?

Start het nieuwe jaar goed! Check of je de belangrijkste do's en don'ts goed toepast in de online communicatie van jouw bedrijf. Wij hebben een handige checklist gemaakt die je gewoon kunt afvinken. Wil je die ontvangen? Simpel: vul je mailadres dan hier in. Je ontvangt dan gratis de complete checklist én regelmatig andere praktische tips om je online communicatie te verbeteren.

Gewoon doen!